Fördelarna med att använda tvättbart munskydd!

Fördelarna med att använda tvättbart munskydd!

Nu när sommaren närmar sig lockas vi av att vara utomhus, sitta på uteserveringar och umgås med vänner. Trots att vaccineringen startat igång och trots att de flesta regioner är inne i fas 2 måste vi fortfarande fortsätta vara försiktiga och ta hand om varandra. Vi kommer fortfarande behöva hålla avstånd och bära tvättbart munskydd corona. Detta för allas säkerhet och för framtidens skull. Vi måste försöka vinna tillbaka den tiden gått förlorad under pandemin, alla arbetstillfällen, stunder med äldre och framförallt alla de som gått bort i sviterna av COVID-19.

Annars ska nypon vara bra mot förkylninga och virus. På grund av den höga C vitamin skulle jag tro. Man kan ju prova. Beställ nyponpulver på nätet här.

Genom att köpa munskydd i tyg hjälper du till med att skydda dig själv och alla andra. De flesta företag som gör munskydd i tyg använder material som är vetenskapligt och kliniskt testade och är nästintill 100% säkra mot smitta. Det är inte heller vanligt tyg utan det är tyg anpassat för att vara smittsäkert. Det består av polyester och silver, det senares silvertrådar i vilket vi kan hitta silverjoner gör att bakterier stoppas på grund av tätheten i materialet. Tvättbart munskydd covid 19 kan tvättas flera gånger vilket gör den ekonomisk. Istället för att slänga efter varje användning kan man spara och tvätta varmt, detta gör den mer hållbar och sparsam på både din egen ekonomi och på våra resurser.

 

Jag föredrar att använda tvättbara munskydd eftersom detta spar på mina pengar och återanvändbara produkter är alltid att föredra eftersom det har en längre livslängd och därmed inte skadar klimatet och miljön lika mycket. Kirurgiska engångsskydd måste slängas efter varje användning vilket gör att folk slänger dem överallt och inte tar hem dem och slänger dem på rätt sätt. Tvättbara å andra sidan kan man ta hem och använda flera gånger. Det gör att man är mer försiktig och inte slänger dem på gatan.

 

Det finns även lösningar för dig med företag. Om du vill skydda din personal från smitta kan ni köpa in munskydd för företag. Då kan ni beställa in många och ha fler på lager, perfekt om ni jobbar nära kunder och vill ta till extra säkerhetsåtgärder.