Saker att göra med munskydd!

Saker att göra med munskydd!

Det finns många saker som kan göras för att minska smittspridningen. Det första alla bör göra är att tvätta händerna noga med tvål och vatten, varmt eller ljummet vatten. Skölj av händerna med handsprit och sprita av händerna efteråt, se till att handspriten innehåller mer än 80% alkohol, annars hjälper den tyvärr inte.

 

Det andra vi alla bör göra är att följa rekommendationerna från regeringen och Folkhälsomyndigheten. Som sagt, tvätta händerna, och håll avstånd men bär gärna tvättbart munskydd corona också. Det hjälper att mot smittspridningen. Se till att ha masken över munnen och näsan, jag har sett flera personer som inte gör detta och då hjälper det tyvärr inte. Jag själv har köpt ett tvättbart munskydd i svart som jag använder i kollektivtrafiken. Det är supersnyggt och har fått flera komplimanger! Mitt bästa tips till att inkorporera sin mask i sin outfit är att köpa flera olika som du sedan har beroende på vad som matchar! Corona mask köpa kan man göra i många olika butiker, min personliga favorit är att göra det fysiskt. Men tänk då på att hålla avstånd och inte gå och shoppa när det är många människor ute. Jag själv brukar försöka gå under en tid när alla jobbar eller är i skolan. Ibland när jag har en lång lunch eller rast brukar jag smita iväg och köpa en ansiktsmask, det är superbra och jag bidrar inte till smittspridningen!

 

En annan grej som är viktig att tänka på är att inte ses så mycket nu under dessa tider. Jag har sett flera person som anordnar middagar och liknande, och det är ju väldigt trevligt men kanske inte så passande just nu! Mitt tips är att ses online och prata och äta middag på varsitt håll! Annars om man vill ses är det bra att munskydd corona köpa tyg och båda har på sig, kanske ses utomhus och ta en promenad eller liknande. Jag älskar att ta en fin promenad runt en park och prata, detta är en perfekt coronavänlig aktivitet!