Mountain Buggy Duet!

Mountain Buggy Duet!

Jag förstår att många om inte alla kommer att tänka på en cykel tävling, en Mountainbike tävling närmare bestämd! Men jag försäkrar er att det inte handlar om någonting sådan als! Det här fick jag höra för första gången då jag och frugan besökte barnmorskan! Få se om ni kan gissa vad de orden innebär nu! Inte!? Då så, om ni inte har klurat ut det än, så kommer ni inte att göra det heller varför jag berättar det på en gång nu! Ju, det handlar om att få barn! Och det, inte bara att få ett, utan två samtidigt! Med andra ord, tvillingar! Det är nämligen så här att, Mountain Buggy Duet står för en tvåsitsig barnvagn som är avsedd för tvillingar förstås! Jag var tvungen att söka under namnet ”barnvagnar stockholm” för att se med egna ögon om det var sant, alltså att det betydde en barnvagn för två barn, och vet ni vad? Det stämde ju! Att beställa barnvagn online kan kännas lite egendomligt, för man vill gärna se och känna på dem och få en riktig uppfattning av det hela innan man bestämmer sig men som jag förstår så kan man lika väl gå in på återförsäljarnas hemsida och ta en titt innan man åker dit för att köpa den! I det här fallet så besökte jag Babyexperten som är känd för att vara ett familjeföretag med goda intentioner. De kan erbjuda nästan alla märken inom marknaden och har stor erfarenhet vad gäller allt som har med barn att göra! Vad sägs till exempel om brio barnvagnar, emmaljunga barnvagnar, stokke barnvagnar och teutonia barnvagnar för att bara nämna några! Bara emmaljunga har flera intressanta modeller som jag nämner här, emmaljunga cangaroo, emmaljunga duo, emmaljunga edge, emmaljunga nitro, emmaljunga ozone, emmaljunga scooter och så vidare! Vill man ha bilbarnstolar, kan man söka de under bilbarnstolar stockholm förstås men titta gärna på de modeller som finns hos babyexperten, jag lovar att ni kommer att bli överraskade! Nu måste jag gå tillbaka till mitt arbete, och det vet ni vad det är, att ta hand om tvillingarna! 😀 😀