Är du sugen på att uppträda i Talang?

Är du sugen på att uppträda i Talang?

Just nu får vi se många duktiga och nya artister inom både trolleri och cirkuskonster uppträda på Talang och visst är det kul att se så många duktiga artister kämpa om finalplatsen. Men hur lär man sig då tex trolleritricks? Jo för några år sedan hade jag sagt att böcker var den främsta källan till att lära sig trolleri. Jag kommer fortsätta att vidhålla att böcker är en oslagbar källa till att lära sig trolleri men det finns nya källor till inlärning idag!

I många butiker runt om på nätet kan du köpa downloads och dvdfilmer för bitcoin med otroligt detaljerade kurser inom trolleri. Det finns artister idag som livnär sig på att lära ut sina tidigare akter och trick för en rätt så låg kostnad i förhållande till vad det ger i slutändan.

Trolleri

Sedan måste vi såklart så ett slag för att börja i tid med trolleri! Även om det är en hobby du kan starta med precis när som helst i livet så är en trollerilåda för barn något som kan väcka intresset i tidig ålder. Som förälder är det då viktigt att inte låta barnet leka själv med trollerilådan och tro att barnet kommer att lära sig att trolla utan tillsammans med barnet går man igenom det olika trolleritricks som finns i lådan.

På så vis kan du hjälpa barnet att förstå hur man utvecklar en liten show av innehållet i lådan. Visste du att det faktiskt finns trollerilådor för vuxna? Det är självfallet en aning svårare och ofta är instruktionerna på engelska.

Under våren kommer vi få se flera duktiga trollerikonstnärer på tv och är du sugen eller känner någon du tror skulle kunna bli duktig på att trolla så läs denna artikel och titta även på klippet nedan för att hitta rätt inspiration.