I dessa smittotider är vi i behov av värme

I dessa smittotider är vi i behov av värme

Få gånger har landet varit så drabbat av en influensa som nu när corona härjar. Folk är hemma från jobbet, samhället stannar upp och även ekonomin stannar upp. Detta är såklart bara temporärt, vi kommer igång igen om några veckor eller månader. Men vi stannar upp just nu. Det är det som kommer att ta tid när vi väl kommer igång. Vad kan man göra som medborgare då? Vi kan inte gå på bio, vi kan inte gå på nattklubb, vi kan inte gå på evenemang och vi kan inte stödköpa middagar ute då restaurangerna har stängt.

Det leder ju till att vi inte heller kan handla i vanlig butiker om vi inte längre får samma lön som vi hade tidigare! Att ta ett lån för att konsumera är det vettigt? Nja kanske inte men att ta ett lån utan uc kan iaf göra vardagen lite lättare för dig och samtidigt när systemet kommer igång inte ha samma negativa effekt på ditt creditscore som ett lån med uc. För att om du kan låna pengar utan uc så kommer inte banken se din uc när du längre fram gör en ansökan via dem för tex ett billån eller husslån. Detta gäller framförallt om du ska ta lån via smslån.

Då ska du ansöka om ett smslån utan uc för att minimera påverkan på creditscore. Hoppas du fått lite tips om hur du kan dryga ut kassan utan att påverka din creditscore.

newfordfocus_01-2-hero